Zichttermijn (ná ontvangst goederen)
Een bestelling geplaatst bij www.fototools.be kunt u binnen 7 werkdagen (na ontvangst van de goederen) ongedaan maken, waarna het aankoopbedrag binnen 30 dagen op uw rekening wordt teruggestort (administratie-, verpakkings- en verzendkosten worden niet teruggestort).
Het wettelijke recht om de koop binnen 7 werkdagen te ontbinden, geldt slechts voor consumenten.
De voorwaarden hiervoor zijn:
  • U dient uw retour telefonisch of per email te melden.
  • De producten dienen ongebruikt te zijn en in de staat van aankoop te verkeren (originele onbeschadigde en ongeopende verpakking).
  • Uiterlijk 7 dagen na ontbinding van de overeenkomst dient het product aan Fototools te worden teruggezonden. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Indien de producten door de koper niet of in beschadigde of verminderde toestand worden teruggezonden, dan dient de koper de hierdoor ontstane schade te vergoeden. De koper kan de verplichting tot schadevergoeding voorkomen door het product na aflevering niet in gebruik te nemen en bovendien alle vereiste zorg te dragen om beschadiging te voorkomen.
  • De retour zending moet voorzien zijn van de bestelbon of aankoopfactuur. Zendingen zonder deze worden niet geaccepteerd.
  • Het recht tot ontbinding geldt niet voor  producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper of voor producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd.
Bij omruilen / retouren zijn wij genoodzaakt de door ons gemaakte administratie-, verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen.
 
Annuleren bestelling (vóór ontvangst goederen)
Mocht u uw bestelling wensen te annuleren voordat u de goederen heeft ontvangen, dan is dit uiteraard elk moment mogelijk. Ik verzoek u om een annulering zo snel mogelijk kenbaar te maken.
Heeft u het te betalen bedrag vooraf overgemaakt, dan wordt het geld binnen 30 dagen na de annulering teruggestort. Aan het annuleren van een bestelling zijn geen kosten verbonden (zolang het produkt nog niet werd verzonden).