Draagriem / Straps / Handgrip

<< Vorige - Volgende >>


Spider Pro Single Camera System


Handenvrije draagriem

Artikelcode: D1227Spider Pro Single Camera System
Produktbeschrijving:

Spider Pro Single Camera System SCS

Spider Holster: zonder hinder en nekklachten fotograferen 
Een riem om je middel en een koppeling aan de body van je camera. Dat is alles wat nodig is voor een uniek vrij gevoel van fotograferen. Met de Spider Holster heb je nooit meer last van riempjes die voor de lens bungelen en van rug-, schouder- of nekklachten.
Het Spider Pro Single Camera Systeem SCS is een unieke manier om uw professionele DSLR bij de hand te hebben. Dit is een houder waarmee u een DSLR op uw taille kunt dragen, in plaats van bungelend aan uw schouder, de Spider Pro geeft u de vrijheid om een camera op uw heup te laten rusten.
Geleverd wordt:
1x Spider Pro Camera Holster 
1x Spider Pro Plate 
1x Spider Pro Pin 
1x Spider Pro Belt

Het Spider Pro Single Camera Systeem is voorzien van een riem, holster, camera plate en een pin. Met dit systeem kunt u ook handsfree blijven terwijl uw DSLR naast uw lichaam hangt en wacht op dat ene snelle shot. Het systeem bestaat uit vier onderdelen. De Spider Pro riem houdt de gehele rig, de holster houdt de camera, de plaat hecht aan de statiefaansluiting van de camera en de pin is aan de plaat bevestigd. Het geheel glijdt in de holster, die aan de riem is bevestigd met behulp van het twee-positie lock systeem van Spider. De camera blijft op uw zijde met behoud van volledige bewegingsvrijheid.
Wanneer de camera in de holster wordt geschoven, klikt deze vast. Wanneer het in het bovenste gedeelte van de houder wordt geplaatst, laat het slot automatisch los wanneer eraan wordt getrokken. Het holster is met behulp van een grote snelsluiting bevestigd. Gemaakt van roestvrij staal en aluminium, is dit systeem gericht op de run-and-gun shooter die voortdurend op jacht is naar dat ene shot.Prijs:
124.35

Aantal