PIXELSTICK KIT


PIXELSTICK KIT Schilderen met licht


The most impressive light painting tool we've ever seen

Artikelcode: D132572PIXELSTICK KIT    Schilderen met licht
Produktbeschrijving

Pixelstick ideaal voor op locatie

Bij het werken met lange sluitertijden kun je met de Pixelstick Kit "schilderen met licht". De Pixelstick bestaat uit een aluminium behuizing van 187 centimeter met daarin 200 LED's op een rij, goed voor meer dan 16 miljoen kleuren. Elke LED fungeert als een pixel op het scherm, waarbij jouw afbeelding wordt getoond in een verticale lijn als je loopt. Bij lange sluitertijden creëren deze lijnen gezamenlijk jouw afbeelding in de lucht. Hierbij zijn de pixelstick en de persoon die ze vasthoudt niet te zien! 
Creatief aan de slag met eigen afbeeldingen
De Pixelstick heeft een dozijn aan ingebouwde voorbeeldpatronen waarmee je kunt oefenen. Het wordt pas echt magisch als je met je eigen afbeeldingen aan de slag gaat. Of dit nou een eigen tekening, een foto, tekst of bijvoorbeeld een stilstaand fragment uit een film is, het is geen probleem voor de Pixelstick. Met behulp van een SD-kaart, laad je de afbeelding in de Pixelstick. Met de controller kun je instellingen veranderen zoals helderheid, snelheid en witbalans.
Pixelstick ideaal voor op locatie
Je kunt de Pixelstick ook prima meenemen naar locatie, zodat je jouw afbeelding met de gewenste achtergrond kunt vastleggen. Met een transportlengte van 109 centimeter en een gewicht van 1.8 kilogram kun je de Pixelstick Kit meenemen in de bijgeleverde draagtas. Het gebruik van een statief wordt aangeraden.Matte black anodized aluminum body
200 RGB LEDs for over 16 million colors
Assembled length: 73" (187 cm)
Dissembled length in bag: 43" (109 cm)
Weight: 4lbs (1.8kg)
Software controlled white balance, brightness, speed, orientation
Compatible with SD and SDHC (32GB max)
Supports 24-bit BMP
Runs on 8x AA batteries (not included, rechargeable recommended)
Includes: flat milky diffusion lens, removable handle, spin sleeve, 24cm DC power cable, 8xAA battery holder, cold shoe adapter, and instruction manual.
- Voor het werken met lange sluitertijden
- Gemaakt van zwart geanodiseerd alumiunium
- Voorzien van 200 LED's
- Goed voor meer dan 16 miljoen kleuren
- Compatibel met SD- en SDHC-kaarten tot en met 32GB
- Werkt op acht AA-batterijen.


Prijs:
380.00

Aantal