Foto Studio Softbox - Beauty Dish

<< Vorige - Volgende >>


Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Softbox met Grid 60x90cm


Paraplu Softbox Professionele Uitvoering

Artikelcode: 82494Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Softbox met Grid 60x90cm
Produktbeschrijving:

Softboxen zijn geweldig, maar vragen vaak veel tijd om op te stellen. Deze Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Softbox met Grid 60x90cm is klaar voor gebruik in seconden. 
Dit is een must-have voor op locatie fotografie. Te openen zoals een gewone paraplu, de Phottix PRO Easy-Up Umbrella Softbox gaat open als een rechthoekige softbox. De softbox bevat ook een uitneembare rooster om strooilicht beter te beheersen. De flitser wordt achterin de softbox gemonteert, via reflectie en de voorste diffusor krijgt men een meer gelijkmatig licht en minder hotspots. Deze softbox is klaar voor gebruik in enkele seconden. Hij kan worden afgebroken en opgeborgen in enkele seconden. Wordt geleverd in een handige duurzame opbergtas, gemakkelijk om mee te nemen. 
Dit is een perfecte aanvulling op de Phottix Varos Paraplu Holder en het Phottix P200 Compact Lampstatief.

Compleet met grid
Het bijbehorende grid is te gebruiken om de verstrooiing van het licht van de flitskop onder controle te houden. Dit kan vooral nuttig zijn in kleinere ruimtes. Het zachte licht van de softbox wordt niet beïnvloed, maar u hebt meer controle over de richting van het licht. Deze flexibele grid heeft aan de zijkant een klittenband strip waardoor deze snel en gemakkelijk te bevestigen is.

Kenmerken
Glasvezel spaken voor hoge duurzaamheid
Snel te monteren
Vouwt op als een gewone paraplu, gaat onmiddellijk open als een rechthoekige softbox
Verzonken-front diffuser
Inclusief verwijderbare rooster
De Phottix Pro Easy Up HD Umbrella Softbox met Grid 60x90cm wordt gemaakt met interne witte glasvezel spaken voor hoge duurzaamheid.

Prijs:
59.00

Aantal