Foto Studio Softbox - Beauty Dish

<< Vorige - Volgende >>


Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Octa Softbox met Grid 80cm


Paraplu Softbox Professionele Uitvoering

Artikelcode: 82486Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Octa Softbox met Grid 80cm
Produktbeschrijving:

De Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Octa Softbox met Grid 80cm wordt gemaakt met interne witte glasvezel spaken voor hoge duurzaamheid.

Softboxen zijn geweldig, maar vragen vaak veel tijd om op te stellen. Deze Phottix PRO Easy-Up HD Umbrella Octa Softbox met Grid 80cm is klaar voor gebruik in seconden. 
Dit is een must-have voor op locatie fotografie. Te openen zoals een gewone paraplu, de Phottix PRO Easy-Up Umbrella Softbox gaat open als een achthoekige softbox. De softbox bevat ook een uitneembare rooster om strooilicht beter te beheersen. De flitser wordt achterin de softbox gemonteert, via reflectie en de voorste diffusor krijgt men een meer gelijkmatig licht en minder hotspots. De softbox kan worden afgebroken en opgeborgen in enkele seconden. Wordt geleverd in een handige duurzame opbergtas, gemakkelijk om mee te nemen. 

Compleet met grid
Het bijbehorende grid is te gebruiken om de verstrooiing van het licht van de flitskop onder controle te houden. Dit kan vooral nuttig zijn in kleinere ruimtes. Het zachte licht van de softbox wordt niet beïnvloed, maar u hebt meer controle over de richting van het licht. Deze flexibele grid heeft aan de zijkant een klittenband strip waardoor deze snel en gemakkelijk te bevestigen is.


Kenmerken
Glasvezel spaken voor hoge duurzaamheid
Snel te monteren
Vouwt op als een gewone paraplu, gaat onmiddellijk open als een acthoekige softbox
Verzonken-front diffuser
Inclusief verwijderbare rooster
Inclusief duurzame opbergtas

Prijs:
52.00

Aantal