Foto Studio Paraplu

<< Vorige - Volgende >>


Phottix Premio Reflective Paraplu 120 cm 47"


Artikelcode: 85373Phottix Premio Reflective Paraplu 120 cm  47
Produktbeschrijving:

Phottix Premio Reflective Umbrella (120cm) - S&B

Phottix presenteert de nieuwe generatie van heavy-duty, professioneel niveau paraplus. De Premio-serie is voorzien van innovatieve verbeteringen.
De Premio-serie lijn biedt fotografen een reflecterende paraplu (zwarte buitenkant, zilver interieur) met een gelijkmatige lichtverdeling en pittige highlights.Deze goed gebouwde paraplu's zijn voorzien van witte glasvezel spaken voor mooiere reflecties en catchlights. Met een paraplu van dit formaat krijgt men een ideale spreiding van het licht waardoor u met deze paraplu ideaal kunt belichten. Phottix paraplu's kenmerken zich door hun goede afwerking, sterke baleinen en stevige stoffen/folie's en een verbeterde duurzaamheid die bestand is tegen de ontberingen van zowel op locatie werk als in de studio. Het vergrendelingsmechanisme is volledig opnieuw ontworpen, waardoor het sterker en gemakkelijker te gebruiken is. Na veel onderzoek en testen werd de Premio-serie gecreëerd als een diepere paraplu met meer flexibiliteit - passend bij de workflow en stijl van elke fotograaf.

Samen met de witte diffusor om het licht te verzachten kan deze gebruikt worden als een softbox van 120cm. U vindt de combinatie terug onze rubriek "Fotostudio Softbox".

Prijs:
66.00

Aantal