Draagriem / Straps / Handgrip

<< Vorige - Volgende >>


Op/Tech USA Utility Strap - Sling


Artikelcode: OP3501242Op/Tech USA Utility Strap - Sling
Produktbeschrijving:

Voor een ongekend draagcomfort!
Draagt comfortabel zwaar materieel met het interne gecontroleerde Lycra stretch systeem. U krijgt een gelijkmatige verdeling van het gewicht dankzij het gebogen neopreenband. Het volledige antislip oppervlak houdt de riem goed op uw schouder. Gemaakt in de VS

De Utility Strap ™ - Sling biedt een gestroomlijnde optie voor het dragen van camera's, batterijgrips en nog veel meer. De neopreenband met intern steunschuim en antislip oppervlak zijn met elkaar verbonden voor een duurzame riem met een hoog draagcomfort.

De nieuwe Utility Strap ™ - Sling biedt een snelle toegang tot uw camera of verrekijker met behoud van de veiligheid van een riem die normaal over de schouder gedragen wordt. Met behulp van OP/exclusieve Uni-Loop TECH USA's connectoren, hangt de camera veilig aan uw zijde en kan gemakkelijk op en neer glijden langs de sling. Bovendien blijft, in tegenstelling tot andere vergelijkbare riemen, de statiefaansluiting van de camera vrij. Twee Uni-Loop-connectoren (meegeleverd met riem) maken het gemakkelijk om ook een batterijgrip goed te bevestigen.

Deze Utility Strap ™ - Sling kan u gemakkelijk omvormen tot een standaard draagriem door gebruik te maken van de optionele Uni Adapter Loop of u kan deze ook combineren met onze Op/Tech SLR Wrist Strap Handgreep.

Strap Lengte: Instelbaar: 67,3cm - 78,7cm
Neopreenband: Afmetingen: 6,3cm - 40,6cm
In combinatie met de optionele Uni Adapter Loop wordt dit een gewone draagriem:Prijs:
29.65

Aantal