Draagriem / Straps / Handgrip

<< Vorige - Volgende >>


Op/Tech USA Dubbele Sling


Artikelcode: OP6501082Op/Tech USA Dubbele Sling
Produktbeschrijving:

Voor een ongekend draagcomfort!
De Dubbele Sling van OP/TECH USA geeftt hetzelfde gevoel en snelle actie als de Utility Strap - Sling... maar nu maal twee! |
Gemaakt van schokdempend Neoprene. De constructie zorgt voor een goede verdeling van het gewicht en beide camera's blijven snel toegankelijk. Kan ook met 1 camera worden gebruikt.

Het U-vormige neopreen pad verdeelt en balanceert het gewicht van twee camera's effectief terwijl het daarnaast door zijn schokdempend Neoprene schokken en bewegingen van de fotograaf opvangt. De camera's glijden comfortabel langs de riem op en neer met ongeëvenaard gemak en snelheid, zodat u nooit meer een uniek moment hoeft te missen vanwege een verwarde riem.

Door OP/TECH USA's exclusieve Uni-Loop-aansluitingen blijft de statief aansluiting van uw camera bereikbaar. De band biedt ook extra flexibiliteit doordat deze aangepast kan worden als u slechts één camera mee wilt nemen. Dit kan door simpelweg een van de slings onder uw arm door te voeren, het U-vormige pad blijft daarbij stabiel op uw schouders.

Met System Connectors kan u gemakkelijk de camera loskoppelen van de dubble sling en camera gebruiken met op andere OP/TECH USA draagriemen. Dit verwisselbare ontwerp geeft u de flexibiliteit om uw uitrusting aan te passen aan uw steeds veranderende behoeften. Comfort, veiligheid en flexibiliteit zijn de kenmerken van de Double Sling. 

Kenmerken:

- Draagstijl: harnas en sling
- Aanbevolen draagvermogen: max 6.8kg per kant
- Aantal aansluitpunten: maximaal vier
- Type verbinding: Uni-Loops
- Snelkoppelingen: Ja
- Materialen: Neopreen pad, nylon en leder tabbladen
- Slings twee camera's comfortabel en veilig
- Uniek neopreen pad ontwerp verdeelt het gewicht van uw camera's gelijkmatig over beide kanten
- Makkelijk te bevestigen en volledig instelbaar
- Made in the USA


Prijs:
36.00

Aantal