Draagriem / Straps / Handgrip

<< Vorige - Volgende >>


Op/Tech SLR Wrist Strap Handgreep


Neoprene Polsband of Handgreep Universeel Model

Artikelcode: OpTech WSOp/Tech SLR Wrist Strap Handgreep
Produktbeschrijving:

Een ‘handstrap’ is een veilig en comfortabel alternatief voor de nekband van je camera die soms vervelend in de weg kan zitten. Merkeigen oplossingen zijn vaak duur en hebben een batterijgreep nodig. Voor de SLR Wrist Strap van Op/Tech geldt dat niet. De SLR Wrist Wrap is speciaal bedoeld voor het dragen van een digitale reflex om de pols. De Wrist Strap bevestig je met een lus aan de camera, je steekt je hand door de neopreen polsband en je hoeft niet meer bang te zijn voor valschade als de camera uit je handen glipt. De polsband voelt zacht aan en tijdens gebruik valt de aanwezigheid ervan nauwelijks op door het lage gewicht.


Hou 't simpel en veilig is het geheim van de SLR Wrist Strap. Het biedt goede gemoedsrust bij het fotograferen zonder halskoord.

Uni-Loop
Als je de Wrist Strap op de camera hebt bevestigd, is het niet mogelijk om ook de gewone nek/schouderband vast te maken. Dankzij het handige Uni-loop systeem klik je de polsband eenvoudig af en kun je een andere Op/Tech draagriem vastklikken. Zo kun je snel wisselen tussen verschillende draagoplossingen.
 Prijs:
14.75

Aantal