Trigger set : Licht Beweging Geluid

<< Vorige - Volgende >>


Micnova Lightning Trigger Set MQ-VTN voor Sony S6


Reageert op Licht Beweging en Geluid

Artikelcode: 299431S6Micnova Lightning Trigger Set MQ-VTN voor Sony S6
Produktbeschrijving:
Micnova Lightning Trigger Set MQ-VTS6 voor Sony S6

De Micnova Lightning, Motion & Sound Trigger is een trigger geschikt voor Sony spiegelreflexcamera`s. 
De trigger heeft drie modi: lightning, motion en sound, die geschikt zijn voor verschillende situaties. 
De trigger werkt op twee AAA-batterijen.

Lightning mode
In deze modus dient een lichtflits als signaal voor het ontspannen van de camera. Deze modus is ideaal als u bv. een bliksemflits mooi op de foto wilt krijgen.
Motion mode
Met de modus "motion" reageert de trigger als een infraroodstraal wordt onderbroken. Deze modus is ideaal om schichtige dieren op de foto te krijgen.
Bereik bewegingssensor: 94 graden (horizontaal), 82 graden (verticaal), 5 meter.
Sound mode
In deze modus dient geluid als signaal voor het nemen van een foto. Zo kunt u bijvoorbeeld een hi-speed foto maken op het moment dat een waterballon knapt.
Bereik geluidssensor: 2 m (buiten), 3,5 m (binnen).

De Micnova Lightning Trigger Set MQ-VTS6 voor Sony is een handig accessoire voor het fotograferen van bliksem en wildlife. Door middel van ingebouwde lichtmeter meet het apparaat wanneer er een flits is en laat de camera afgaan. Door de snelle reactietijd van 0,1 milliseconde (ms) na een bliksemflits krijgt u de bliksem mooi op de foto. Aan de onderkant van de set zit 1/4" female schroefdraad, waardoor de triggerset ook op een statief gemonteerd kan worden.
De Micnova triggerset reageert niet alleen d.m.v. de lichtmeter; de triggerset kan ook afgaan op beweging. Het ingebouwde infrarood signaal reageert op beweging. Hierdoor kunt u de triggerset bijvoorbeeld gebruiken voor wildfotografie. Als een dier voor de camera komt, ontspant de triggerset op basis van beweging de camera. Tot slot heeft de triggerset ook een ingebouwde geluidssensor waardoor het ook mogelijk is om af te gaan bij geluid boven de 34 db dat zich op maximale afstand van 2 meter bevind.
De gevoeligheid van de verschillende sensoren (licht, beweging en geluid) is in te stellen aan de zijkant van het apparaat. 

De afstandsbediening zal met de S6-conector worden geleverd voor:
Sony: A33 / A55 / A100 / A200 / A290 / A300 / A350  A450 / A500 / A550 / A580 / A700 / A850 / A900
Minolta:  Dynax 7D/ 5D Dynax 9/ 7/ 5/ 4/ 3 Dynax 807 si/ 800si/ 700si/ 600si/ 505si
99.95

Aantal