Statief Mini

<< Vorige - Volgende >>


Gizomos Flexibel Tafelstatief met Balhoofd GP-03ST


Flexibele inzetbaarheid, met balhoofd, belastbaar tot 3 Kg

Artikelcode: 572805Gizomos Flexibel Tafelstatief met Balhoofd GP-03ST
Produktbeschrijving:
Gizomos Flexibel Tafelstatief met Balhoofd GP-03ST
De GP-03ST van Gizomos is een flexibel statief voor uw DSLR-camera. De drie rubberen poten zijn eenvoudig in elke positie te buigen en bieden een betrouwbare, robuuste basis voor uw camera. In tegenstelling tot andere flexibele statieven op de markt zijn de poten van de GP-03ST extra flexibel en letterlijk in elke vorm te buigen. Bovendien betaalt u slechts een fractie van de prijs van gangbare flex-statieven. Bij de ontwikkeling van de GP-03ST heeft Gizomos gekozen voor een materiaal wat heel makkelijk buigzaam is en tegelijkertijd altijd zijn laatste vorm behoudt. Zo kunt u zorgeloos werken en houdt u meer tijd over om een mooi plaatje te maken. Camera’s tot drie kilo zijn geschikt, dus zelfs de meest geavanceerde DSLR-camera’s zijn vanaf nu overal inzetbaar.
GP-03ST in de praktijk
Wanneer u met uw camera op stap gaat kan het een behoorlijk gedoe zijn om een volwaardig statief mee te nemen. Een tafelstatief is in sommige gevallen werkbaar, maar wat als er geen vlakke ondergrond op locatie blijkt te zijn? De GP-03ST biedt uitkomst. U klemt hem eenvoudig om een boomstam, plaatst hem op een rots of windt de poten om een hek. De poten zijn volledig voorzien van een ruwe structuur, voor een nog betere grip. De spreidstand van de poten kan in twee standen worden ingesteld, door te draaien aan de rode ring. Bovenop de GP-03ST bevindt zich een 1/4 inch male schroefdraad, wat het statief geschikt maakt voor bijna elke camera. Bij de optionele accessoires staat een verloopnippel met 3/8 inch schroefdraad. Wanneer de poten zijn ingeklapt bedraagt de totale hoogte 31 cm. De GP-03ST heeft een gewicht van slechts 278 gram.
Toepassing GP-03ST
Voor iedereen die regelmatig op locatie video’s maakt is de GP-03ST een must-have. De flexibele inzetbaarheid maakt het mogelijk om in vrijwel elke situatie stabiele beelden te maken. Denk bijvoorbeeld aan het filmen van een vlog. Uw DSLR- en compactcamera zijn rechtstreeks op de GP-03ST aan te sluiten. Voor smartphones hebben we een speciale adapter, welke u kunt bekijken bij de optionele accessoires. Het verwisselbare balhoofd heeft een speciale inkeping, waardoor u naast horizontale ook verticale opnames kunt maken.

Gesloten hoogte (cm): 31 
Spreidstand (cm):  34 
Draagvermogen (Kg):  3 
Gewicht Statief (Kg):  0,28
Diameter poten (mm):  18 
Materiaal:  Kunststof 

Prijs:


18.95

Aantal