Camera-tas

 | 

Rugzak

Volgende >>


Lowepro Format SLR rugtas


Artikelcode: LPFormLowepro Format SLR rugtas
Produktbeschrijving:

Lowepro Format SLR rugtas
De fotografen onder ons kunnen hun hart ophalen: dit is dé rugtas voor je spiegelreflexcamera, tablet en toebehoren.
Essentiële bescherming
De Lowepro Format Backpack 150 heeft een strak design en is zeer toegankelijk doordat het frontpaneel geheel naar buiten te klappen is. Zo zijn al je spullen gemakkelijk en snel te bereiken en hoef jij geen enkel uniek fotomoment te missen. De tas is stevig, gewatteerd en gemaakt van waterafstotend nylon, zodat de tas de essentiële bescherming biedt tegen schokken, vocht en slijtage. De hoogwaardige ritssluitingen zorgen bovendien voor een jarenlang probleemloos gebruik. De rugtas heeft een apart, gewatteerd vak speciaal voor je tablet (tot 10 inch). Het heeft een verstelbaar interieur dat op meerdere manieren in te delen is, zo kun je naar eigen inzicht het intrieur optimaliseren afhankelijk van de inhoud. De rits aan de voorkant biedt toegang tot een vak speciaal voor je smartphone, portemonnee, sleutels, enz. En de zijvakken van elastisch gaas bieden een snelle toegang tot een waterfles of andere items.
Fotorugzak met variabele capaciteit
In deze compacte en elegante camerarugzak past een instapformaat digitale spiegelreflexcamera met een standaard zoomobjectief, een extra tele-objectief, een 10" tablet en de nodige accessoires of een wat uitgebreidere compacte systeemcamera met enkele objectieven. Als je het interieur van de Format Backpack 150 leeghaalt, kan deze ook gebruikt worden voor alledaagse spullen. Daarom is dit ook een perfecte rugzak voor iedereen die de camera wel eens een dagje thuis laat.
De Lowepro Format SLR rugtas is alles wat je nodig hebt om je fotoapparatuur en toebehoren gemakkelijk en veilig mee te nemen naar dat unieke fotomoment
Prijs:
29.00

Aantal